XXIIIÈ ANIVERSARI DELS CC

Dissabte a la tarda, els Martinets vam celebrar la diada del nostre aniversari. Una gran notícia, després d’un 22è aniversari estrany i trist per a nosaltres, sense castells.

Lluny de la normalitat encara, ni tan espectacular com altres anys ni amb tot el públic que haguéssim volgut, la diada del 23è aniversari ha sigut realment entranyable. Els castellers de Cerdanyola hem descarregat el primer castell després de gairebé dos anys.

En una tarda per a la colla, per fer pinya, el més important era el retrobament i l’acolliment als nouvinguts. I com no, tornar a enlairar castells!

Amb pocs assajos, els Martinets ja hem descarregat pilars de 4 nous, un 3d6 amb estrenes i una bateria de pilars per fer lluir a la canalla. La celebració va continuar amb polca, gincama, berenar i festa fins a la nit.

Veure com les camises verdes tornen a formar pinya ens omple d’alegria. I veure com s’estrenen novells a la pinya, tronc, canalla i músics, ens anuncia un futur prometedor. Això s’anima companys!! #senserestriccions!! info@castellersdecerdanyola.cat

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*