Records de la Tarraco Arena

El 6 d’octubre de 2018 és una fita que marca un gran repte aconseguit pels castellers de Cerdanyola, és una data històrica per a nosaltres. Coincidint amb el 20é aniversari de la colla, i després de molts mesos d’esforç, preparació i assajos intensos, ens havíem guanyat un lloc en l’esdeveniment més important del món casteller. Per primer cop, els Martinets participàvem en el Concurs de castells de Tarragona.

Volíem compartir el moment, amb una gran campanya de comunicació i “enfaixant” tota Cerdanyola, us vam convidar a fer pinya amb nosaltres. Volíem fer història, portàvem a la motxilla els nostres millors castells, incloses construccions per estrenar, amb l’objectiu de la pròpia superació i gaudir de l’oportunitat.

Arribat el dia, els de verd ens trobàvem al mig de la Tarraco Arena amb il·lusió i neguit. A les ordres d’aleshores la cap de colla, Laia Comas, amb un gran equip de músics, la canalla més valenta, el recolzament d’AFOCER, el Tot Cerdanyola, l’alcaldia… i a tots els que ens vau animar i vau fer gran la nostra pinya, familiars, amics, Carles Escolà, Elvi Vila, castellers de BCN i de Vallespir. Quin goig! La plaça bullia, emocions i lluita com mai, intents, caigudes i castells descarregats que ens van fer viure al màxim l’experiència.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*