Bricodiada

Durant una temporada castellera “normal”,  els diumenges al matí els castellers de Cerdanyola es mobilitzen i es dirigeixen cap alguna diada castellera d’arreu de Catalunya. Ara, sense calendari previst per als propers mesos, salvant les aparicions alguns dies importants o festes al nostre poble, de les que ja us informarem, els Martinets es van mobilitzar aquest diumenge per anar al nostre local.
En la que vam anomenar Bricodiada, es va fer una posada punt en profunditat del local d’assaig, que tant abandonat hem tingut els últims mesos. Fins i tot les noves incorporacions de la colla es van posar mans a l’obra. Com la petita Arlet, que agafada a la manguera va deixar les peces del terra atenuant com una patena, bravo, Arlet! La cuina, armaris, prestatges… i el racó de la canalla,
que ha quedat preciós.


Us animem i convidem a veure el resultat en persona. Us podeu apropar cada dimecres i divendres a les 20h, al c/ del Remei, 15. També podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos a info@castellersdecerdanyola.cat . Si recolzes la cultura, t'agrada l'activitat física o la música popular i sociabilitzar, vine a fer castells!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*