Comencem a assajar!

El divendres 18 de febrer, a les 20h del vespre, la colla dels Martinets va tornar al local d’assaig. Els músics i la resta de castellers vam fer el primer assaig de la temporada 2022. Després de tants mesos de parades i intents fallits d’arrencades, sembla que aquesta vegada serà de veritat.

Abans de començar l’assaig la canalla va rebre una sorpresa, un mocador amb el seu nom brodat que ràpidament es van cordar damunt la faixa. Un premi a la seva incansable motivació. El co-cap colla, Jose Rosa, ens explica que per ser el primer dia van apropar-se al local suficients castellers per fer proves interessants.

Primer, grans i canalla van practicar a les espatlleres, per recuperar una mica la tècnica. Després es van fer proves del tronc del 3, de canalla, de la torre a les espatlleres, d’un pilar… Jose ens diu que es notaven la il·lusió i les ganes.

Bones sensacions i bona feina en aquest primer assaig on tot va sortir bé i tothom va acabar content. Jose confia, “la gent poc a poc s’animarà i podrem augmentar el ritme, que el calendari d’actuacions arrenca en menys d’un mes!”.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*