Festa de Carnestoltes

Un dels equips essencials dins dels Castellers de Cerdanyola és l’Àrea Social, responsable de l’organització de totes les activitats que es fan més enllà dels castells. Els nostres objectius són cohesionar la colla per fer família, donar-nos a conèixer al poble per aconseguir nous membres i fomentar la germanor entre les colles castelleres de tot arreu.

Aquest divendres 25 de febrer es va celebrar la primera festa de la temporada: Carnestoltes. Després d’assaig, pirates, vaquers, animals… van començar a ocupar el local.

La colla es va preparar pel concurs de disfresses que vam organitzar, tant per a la canalla com per als adults, i per a la festa de després. Aquesta va ser una idea per engrescar a la gent a assistir als assaigs, tant membres de la colla com gent del poble animada per la festa, i per enfortir el sentiment d’unitat dins d’aquesta família castellera.

Sense cap dubte serà la primera de moltes activitats lúdiques que encara ens queden durant la temporada, que ja ha començat ben forta!

Marta Peris. Cap àrea social CC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*