Reunió de colles vallessanes

El passat 10 de febrer, al local dels Castellers de Terrassa, les diferents colles del Vallés Occidental i Oriental vam participar a la reunió convocada per la Junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. En representació dels Martinets vam assistir els co caps de colla, Iris Barbé i Jose Rosa.

Era una reunió per parlar del futur dels Castells i de les colles. Es va parlar de la situació actual del món casteller i de les restriccions que a dia d’avui encara ens afecten, arrel de la pandèmia de la Covid. Es van tractar diversos temes: assegurances mèdiques per a les colles, drets d’imatge, novetats de la intranet de la CCCC, aspectes organitzatius de la CCCC…

Després de comentar tots els punts que consideraven necessaris, va concloure la reunió amb la bona notícia que per fi, i després de molt de temps, les dades de la pandèmia permeten tornar a fer castells i assajar amb garanties i molta més seguretat.

Així doncs, podem dir que els Martinets reprenem als assajos el proper divendres 18 de febrer amb l’horari habitual: DX de 20 a 22h i DV de 20 a 22:30h. Us hi esperem!

Iris Barbé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*