Banderera castellera

Els Arriers de Cerdanyola han pogut celebrar aquest any la seva festa gran, i amb ells, Cerdanyola ha tornat ha gaudir de la “passada dels 3 tombs”. Els Martinets també esperàvem aquest dia, participem amb el carro “més boig” des de fa anys, i aquest cop ha sigut molt especial. Andrea Sánchez, membre de la nostra canalla, ha tingut l’honor de ser banderera infantil.

Ella ens explica com va viure aquest dia: “el diumenge van venir a recollir-me a casa els músics de la meva colla, van tocar les gralles i els tabals. Després vam anar a casa del banderer i allà em van posar la capa i em van donar la bandera. Vam anar caminant cap a l’església tots, els banderers, l’alcalde i autoritats, els músics i els trabucaires.

Després de la misa em van fer montar a cavall i jo estava molt neguitosa perquè era la primera vegada. Al parc tecnològic, on estaven tots els carros, vam esmorzar i em van fer fotos amb els castellers. Era estrany perquè aquest cop no anava amb ells. La passada va ser molt diferent per a mi, aquest cop jo anava al davant i tothom em mirava i també va ser més tranquil·la. Al baixar del cavall em feia mal l’esquena, però va ser un dia molt divertit i emocionant!”.

Moltes gràcies companys Arriers !

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*