Nova Junta i nova aturada.

Dijous passat us anunciàvem el començament de la temporada 2022. Va ser una setmana de gran activitat a la colla, assemblea, preparació del primer assaig i la nostra participació de diumenge als “Tres tombs”. Dimarts la colla votava en assemblea a favor d’un nou projecte, una nova Junta directiva i nova tècnica que, malauradament, ja s’ha hagut de posicionar davant l’actual situació sanitària. Dimecres decidíem ajornar els assajos i per tant, declinar la invitació de Valls a participar en les seves festes Decennals.

El president de la colla, Jordi Rodríguez, espera que sigui la temporada de la tornada a la normalitat i destaca la motivació i cohesió de l’equip per enfrontar la crisi postcovid. Compartint objectius, com el de recuperar la colla que érem abans de la pandèmia i tornar a ser una família!

Els caps de colla, Jose Rosa i Iris Barbé, ens expliquen que els objectius per a aquesta temporada són, entre d’altres: fer-nos molt visibles al poble fent assajos al carrer pels barris, enfortir l’equip de canalla, aprofundir en la tecnificació de tots els castellers novells que arriben a la colla i recuperar el nivell que teníem precovid, tornant a fer castells de 7!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*