Trobada Castellera a Valls

El món casteller ha tornat a tenir un paper protagonista a les Festes Decennals de la Candela de Valls.

Dins del seu programa d’activitats s’ha celebrat la X Fira de castells, el Simposi casteller, exposicions de temàtica castellera i la Trobada Castellera dels Països Catalans d’aquest diumenge.

Una trobada marcada per la pandèmia, primer per celebrar-se amb un any de retard i segon per condicionar el format d’aquesta edició, més breu i amb moltes mesures de seguretat. I tercer perles absències, de les 83 colles convidades finalment hi van assistir 28. Per prevenció o dificultatd’assajar o assistir amb la situació sanitària actual, colles com la nostra vam haver de declinar lainvitació.

Malgrat tot, ha sigut la primera gran diada castellera postpandèmia. Al Passeig de l’Estació deValls les colles van aixecar, en menys d’una hora, castells de 6 i 7 pisos. Una de les colles locals, la Vella, va fer la millor actuació amb un 5d7. L’altra, la Joves Xiquets de Valls, només va fer pilars en solidaritat amb les colles absents. Una diada amb molt simbolisme que va acabar amb les colles enlairant pilars simultanis a la Plaça del Blat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*