Vivències del confinament (V)

Miriam és una de les crosses amb més experiència de la colla, amb la seva família en formen part des de fa uns 17 anys. Ella ha viscut una de les experiències més dures d’aquesta pandèmia, és sanitària, treballa a una residència de persones amb discapacitat física i intel·lectual i ha patit la covid-19.

“Al principi d’aquesta pandèmia havíem de treballar faltant-nos mesures de seguretat, patia perquè sabia que la meva feina era important però he sentit molta por de portar el virus a casa i contagiar als meus.

He passat la covid-19 confinada a casa i amb control quasi diari del CAP. Dono gràcies perquè els símptomes han sigut lleus, però la angúnia de que poguessin empitjorar era constant. Ha hagut dies millors i altres no tan bons…el confinament ha sigut com un castell difícil i llargament assajat.”

Ara, tant la feina com la vida diària de la Miriam han canviat, com per a tothom. Preocupada i sempre alerta, ens recorda que no podem baixar la guàrdia. Però Miriam es queda amb el bo, amb els moments compartits a casa amb la família. Xerrades, jocs, preocupacions, riures… coneixent-se millor i animant-se els uns als altres.

“Si hem pogut amb això, podrem amb tot! Vull agrair a la meva família aquests dies compartits, haver fet pinya i no haver deixat caure el meu castell.”

Miriam González i Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*