Vivències de confinament (IV)

M.Àngel González forma part de la pinya dels Martinets des de fa cinc anys.

És responsable del manteniment d’un centre de salut mental, coordina diferents equips de professionals sota la direcció de Serveis Generals del Parc Salut Mar. La seva feina ens dóna una altra perspectiva de la primera línia de lluita contra la pandèmia:

“Els Serveis Generals, com la pinya als castells, són part fonamental dels centres hospitalaris, la base amb la que els equips assistencials poden desenvolupar la seva feina correctament.

Equips de neteja, manteniment, seguretat, electromedicina, restauració i centenars de professionals de diverses empreses externes han fet pinya i ho han donat tot per a que el castell no fes “llenya” i junts poguèssim descarregar-lo. Només tinc paraules d’agraïment a totes aquestes persones que han estat a primera línia, sense ser sanitaris.

Els hi dedicava el meu aplaudiment cada dia a les vuit de la tarda, perquè ells també han salvat vides. Els meus companys han dedicat hores, suor i llàgrimes a superar aquesta crisi i em sento orgullós de formar part de la seva colla.

L’essència dels castells ens ha d’ajudar a superar aquesta maleïda pandèmia. Pit i collons!!, el castell s’està fent llarg però tots junts el podem descarregar. Salut i castells!”

M.ÀNG.GZLEZ I LAURA G.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*