Tornar a començar

El setembre és un mes important per testar la salut de la nostra colla i per cimentar els últims mesos de la temporada. Com ens diu la dita: “la bona fusta per obrar, el setembre s’ha de tallar”.

 

Després de les vacances, com cada any, la colla es retrobarà poc a poc i començarà un dur treball de posada a punt. Però en aquests moments tan durs per a nosaltres, quan veiem el mal que la pandèmia a fet a la nostra colla i a tot el món casteller, afrontem una feina de total reconstrucció. Haurem de treballar a nivell físic i tècnic, però també a nivell d’ànims i cohesió del teixit social de la colla. I també us necessitarem a vosaltres, canalla de Cerdanyola! Els nostres peques ja no ho són tant i tu pots ser la nova anxeneta o acotxadora de la colla.

Sou tots benvinguts, sols, amb família, amb amics, si ets jove o més gran… A mitjans de mes començarem els assajos amb grans reptes per davant, com veieu, i dependrà de tots nosaltres que Castellers de Cerdanyola continuï sent la gran colla que hem conegut. Contacta amb nosaltres a info@castellersdecerdanyola.cat . Depèn de tu!!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*