Un dia a la piscina

Els Martinets hem dedicat un dia diferent a la canalla, un dia a la piscina. Després de tants mesos de parades, vacances i desconcert, l’objectiu era aixecar els ànims i fer retrobament. Amb els petits músics de la colla, amb els que pugen als castells fa temps i amb les noves incorporacions! L’Arlet (la més petita de la foto i amb ulleres) està desitjant fer el cim dels nostres castells i això ens omple d’il·lusió.

Xènia, Dafne, Arlet i la seva mare Mercé, Andrea, Lluc i la seva mare Sílvia, Nico i Jeyson, van estar acompanyats de la cap de músics, Imma Jornet, i de la cap de canalla, Iris Barbé. Tal com ens explica Iris:

“després d’un any i mig de pandèmia en el que ens ha estat impossible veure’ns, tret d’uns assajos aïllats abans d’estiu, part de la canalla dels castellers de Cerdanyola ens hem trobat en una activitat lúdica. Hem gaudit d’un diumenge genial, fent jocs, nadant, xerrant i dinant tots junts. Ha sigut un retrobament que desitjàvem fa temps. Aviat tornarem a la feina i en tenim més ganes que mai! “.

 Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*