Martinets a Sant Martí

Arriben les festes de Sant Martí i els Martinets participarem i ho celebrarem, com d’ençà 20 anys, fent cultura! fent poble!

Aquesta data és molt significativa per a la colla, perque d’ella vam agafar el sobrenom “Martinets”, i perque marca la fi de la nostra temporada castellera. I aquesta temporada 2018 ha sigut molt especial per a nosaltres, com sabeu hem celebrat el nostre XXè aniversari i hem participat per primer cop a la nostra història al Concurs de Tarragona.

Esperem, doncs, posar el cop de gràcia a la temporada!

Començarem el dissabte 10, a les 11h del matí, amb una GIMCANA CASTELLERA a la Plaça Jaume Grau Altayó. Una activitat per a totes les edats, a la que us convidem! Continuarem a les 19h de la tarda a la Plaça Francesc Layret, amb l’actuació de VIGÍLIES, junt als Angelets del Vallespir. Castells a la nit i al caliu del mercat medieval!

El diumenge 11 participarem a la CERCAVILA de St Martí, que començarà al mercat de Serraparera a les 11h i arribarà a la Plaça Abat Oliva, on a les 12h els Martinets farem la nostra ACTUACIÓ CASTELLERA, acompanyats dels Vailets de l’Empordà i Riveral i els Castellers de Badalona.

 

Us esperem! Bona festa a tothom!

 

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*