Diada de Sant Martí 2018

Diada de Sant Martí

Per St Martí, els Martinets vam posar el punt final a la temporada castellera. Enfrontàvem la Diada amb tranquilitat, la que dóna tota una temporada de feina i esforç. I amb ganes de gaudir d’un cap de setmana de festa al nostre poble i celebrar la que ha sigut una temporada històrica per a nosaltres.

El dissabte començàvem amb una divertida Gimcana familiar i acabàvem amb l’actuació de Vigílies. Vam descarregar, amb l’ajut dels Angelets de Vallespir, 2p4, 3d7, 5d6, 4d7 i 2p4. Demostrant, que malgrat les múltiples baixes, som una colla consolidada. La màgia de la nit i de la música de les nostres gralles, van convertir la plaça en ball.

El diumenge, en Cercavila junt amb les altres entitats culturals del poble, vam arribar a la plaça Abat Oliva. Un altre moment de lluïment dels nostres músics, lluïment de camises noves i lluïment del nostre pilar caminat entrant a plaça. Ens van acompanyar tres colles. Els de Badalona van fer p4cam, 5d6, 3d7, 2d6, 2p4 i p5. Els de Riberal van fer p4cam, 3d7, id4d7, 2d6, 4d6 i 2p4. Els Vailets de l’Empordà van fer p4, id3d6, 3d6a, 3d6 i 2p4. I els Martinets vam fer p4cam, 4d7a, 5d7, i 3d7a, 4d7, 3p4 i 2p4. Vam concloure la diada amb èxit, gràcies a la empenta, valentia i Il·lusió de la nostra canalla, són el nostre orgull!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*