Diada del Raval

Durant la passada setmana es notava a l’ambient que s’apropava una actuació important. La Diada del Raval de Barcelona és important per als Martinets perquè és a casa dels nostres padrins i perquè és l’última abans de les vacances. A la colla sempre ens marquem el repte de portar els millors castells possibles, demostrar la feina dels primers cinc mesos de la temporada. La setmana va ser moguda, amb més castellers i, per tant, més i millors proves. Assajos intensos i emocionants amb els que hem aconseguit portar a plaça la millor actuació de l’any, fins ara!

Dissabte a les 17h de la tarda, a la plaça de la Gardunya, els castellers de Barcelona van descarregar un 2p4, 4d7, 5d7, 3d7 i p5. Els castellers de Cornellà un p4, 4d6, 3d6a, 3d6 i p4. Els Martinets un pilar 4, 4d6, 3d6, torre de 6 i 2p4 simultanis.

Un èxit d’actuació amb castells lluitats pis a pis. Gràcies a l’esforç de tots, des del pom de dalt a l’últim cordó de la pinya, passant per l’equip de músics o l’equip de tècnica… Enhorabona i amunt companys!

Laura Guilabert