75 anys del Grau

Aquest any el Bar Restaurant Grau, “El Grau” com tots el coneixen, celebra el seu 75è aniversari. El Grau és més que un simple bar restaurant, ha estat el bressol de bona part de les entitats de Cerdanyola i el centre social de moltes més.

Els castellers més veterans de la nostra colla encara recorden quan no teníem local i els assajos eren al voltant del fanal que hi ha davant del Grau. Una vegada acabat l’assaig, tota la colla anàvem a sopar en un ambient tranquil on sempre trobaves a algú conegut.

El Grau també ha estat durant molt temps, el lloc de reunions de la junta i la tècnica dels castellers i on s’han pres moltes decisions importants per a la colla.

Per tots aquests motius, els castellers havíem d’estar presents en aquesta gran celebració, realitzant una petita però emotiva actuació. Vam començar amb un vano de 3 pilars, a continuació un 3 de 5 i vam finalitzar amb un pilar de 4. La colla va fer lliurament, com veieu a la foto del Göran, d’un petit detall commemoratiu d’aquesta celebració que va recollir en Miquel Grau.

Jordi Rodríguez