Diada de la tardor

Diada de la tardor 2018

Dissabte 22 els Martinets vam començar a celebrar el nostre XXè aniversari. Una tarda divertida d’OLIMPÍADES infantils i berenar a l’exterior del nostre local.

Diumenge 23 vam celebrar la DIADA DE TARDOR, amb molta calor! Dia ple d’activitats a la Plaça St Ramon. Començant amb xocolata per agafar forces i pujar al rocòdrom que van instal·lar els companys del CEM. A les 12h, els Castellers de Caldes de Montbuí i els Castellers de Terrassa ja estaven preparats per acompanyar-nos en aquesta actuació tan especial, a casa i l’última abans del Concurs de Tarragona. Malgrat una caiguda dels de Terrassa, la diada va ser tot un èxit. Els de Montbuí van descarregar un p4, 3d7, 4d7, 3d6a i 2p4. Els de Terrassa 2p4, van carregar el 5d7 i descarregar el 3d7, 4d7 i p5. Els Martinets vam descarregar 2p4, 5d7, 4d7a, 3d7a i vano de 5 (foto).

Els Martinets vam fer una actuació de nivell, amb tres dels nostres millors castells descarregats! I amb molts castellers que s’estrenaven en diferents posicions de pom, tronc i pinya. Tot un mèrit afegit i una mostra del moment que viu la nostra colla. La celebració va ser gran, amb música, aigua i polca. Per acabar la diada, paella a la plaça i tarda de ball amb Lindy Hop. Agraïments als cerdanyolencs que ens van acompanyar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*