Castells a Madrid

Els castellers de Madrid van estar a Cerdanyola en el nostre 21 aniversari, i ara ells ens han convidat a la seva 2a Diada castellera. Un viatge en autobús cansat, però una rebuda espectacular de la colla amfitriona.

 Colla vinculada al Cercle català de Madrid, els seus membres són catalans, que estudien o treballen allà, però també hi ha bona part de madrilenys i d’altres comunitats. Fan castells de 6 amb molt nivell tècnic i podrien assolir castells de 7 aviat, però no és fàcil fer castells lluny de la resta de colles i sense ajut institucional. Sense subvencions ni local, assajen ara a un pavelló, ara al carrer o sota un pont si plou, literalment!

Ens van rebre i van allotjar al centre. A la tarda, la cercavila de les tres colles sonava pel Paseo del Prado fins a la Plaza Murillo, on vam actuar. Els amfitrions van descarregar 2d6, 5d6, 4d6a. Els de Santpedor 4d6a, 3d6a, 4d6 i p5, i els Martinets p4, 3d6a, 4d6, 3d6 i 2p4. A la nit ens van oferir sopar i festa de germanor, i diumenge van ser uns guies turístics fantàstics.

Així, entre xurros, entrepans de calamars i un gran dinar de comiat, acabava la visita. Gràcies colla de Madrid pel tracte i l’organització! Bons records, bon ambient, bona gent!

Laura Guilabert

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*