Pilars d’aniversari al casal

El passat cap de setmana, el Casal i residència de la gent gran de Canaletes va celebrar el seu 21è aniversari. Dins de les activitats programades, la directora del centre estava interessada en fer una actuació al pati, destinada als residents de les plantes superiors, perquè aquells que no poden desplaçar-se poguessin també gaudir de la festa. Els Martinets vam estar encantats per la invitació i per poder participar en un acte tan especial.

Vam passar una estona divertida, primer fent pilars orientats cap a les finestres, després les treballadores del centre van passar sota les faixes d’un passadís de pilars. Per finalitzar, tots junts vam ballar una polca, el cap de colla va adreçar unes paraules al públic i la Tere, castellera i treballadora del centre, va fer un pilaret saludant als “seus avis”, com li agrada dir.

Una tarda emocionant per a tots, per a la directora, per a les treballadores, per a nosaltres, i el més important… per a la gent gran d’aquesta residència. Gràcies per l’acollida i felicitats!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*