Castellers a la biblioteca

Al voltant de les festes majors del Roser de maig, del 25 d’abril al 7 de maig, els cerdanyolencs heu pogut visitar a la biblioteca una exposició dedicada a la nostra colla: “Els castelleres de Cerdanyola: protagonistes a la nostra biblioteca”. I divendres 29, després del pregó, representants de la colla van fer uns pilars commemoratius davant la façana de l’edifici que acollia l’exposició.

Un recorregut que començava a l’exterior de l’edifici, amb grans fotografies als vidres de la façana donant la benvinguda. Al vestíbul es mostraven els instruments, partitures i algunes notes d’història de la música castellera. I a la planta de baix, exposició del vestuari i premis dels Martinets, així com un viatge fotogràfic per diferents moments històrics de la colla. Moments d’assajos, dels millors castells, de la canalla, dels músics, de les mans de la pinya, de celebració i com no, de la nostra participació al concurs casteller de 2018.

Avui, la colla dels castellers de Cerdanyola volem agrair als treballadors de la biblioteca del nostre poble, el carinyo i el recolzament que fan a la cultura en general i a la nostra colla en particular. Igualment, agrair als companys del TOT Cerdanyola la cobertura i difusió de les nostres activitats.

Laura Guilabert