Vigília de Sant Ponç

Els Castellers de Sant Cugat, amb els de Barcelona, ens van acompanyar fa dues setmanes a la diada de festa major. Ara, els hem tornat la visita coincidint amb la Fira de Sant Ponç d’aquest cap de setmana. Els Gausacs feien doblet, la diada de diumenge i l’actuació de vigília de dissabte a la tarda, en la que els vam acompanyar.

Amb el campanar del monestir romànic com a fons, els amfitrions van descarregar 2 pilars de 4, 3d7, 4d7, 5d6 i 2p4. Els Martinets vam descarregar p4, 3d5 net, 4d5 net, torre de 6 i p4. El més destacat de la tarda, el pilar de 4 caminat de més de 100 metres que van lluir els companys. Per la nostra part, vam estrenar la primera torre de la temporada, això sí, gràcies a l’ajut dels de Sant Cugat. Erem poquets i la falta de mans ens va obligar a fer dos castells nets, amb la pinya sense tancar.

Volem més! La canalla, el tronc i els novells de la pinya estan cada dia més preparats. Només ens falten les teves mans per aconseguir-ho! Vine a provar! DX i DV a les 20h, c/Remei 15.

Laura Guilabert