Assemblea Temporada 2021

El passat dimecres, 14 d’abril, els Martinets vam celebrar l’assemblea ordinària d’aquest 2021. Normalment celebrada al febrer, dóna el tret de sortida a la nova temporada castellera, però la pandèmia ens condiciona i ens ha obligat a retardar-la. Malgrat tot, i que l’assistència no va ser gran, hem aconseguit reunir-nos, seguint totes les mesures de seguretat establertes, i hem pogut compartir els dubtes, les inquietuds i totes les incerteses que aquesta temporada ens planteja. Es va sentir la preocupació, però també les ganes de lluitar i de rependre l’activitat.

La colla va aprovar el projecte presentat per l’equip directiu, continuant aquesta temporada  Alejandro López com a President (al centre de l’imatge); Jordi Rodríguez com a Sots-president (a la dreta de la taula) i Eloi Rifà com a Cap de colla (a l’esquerra). Aquest any també serà difícil, i l’objectiu principal, tal com va explicar l’Eloi, es clar per a tots: fer colla. Serà poc a poc i segons ens deixin, pero serà. Recuperar-nos i retrobar-nos en tota mena d’activitats, primer de caire social i després en entrenaments individuals i en petits grups bombolla.

Les entitats culturals estem passant una difícil situació i necessitem tot el recolzament de les institucions i de l’Ajuntament per fer-ho possible.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*