Vivències del confinament (VII)

Eloi Rifà estava preparat per afrontar un canvi de vida al 2020, però com a casteller, estrenant-se com a nou cap de colla dels Martinets. No podia imaginar al febrer, fins a quin punt canviaria la seva vida i la de tothom. La pandèmia ha afectat a la seva vida laboral i ha paralitzat els seus reptes com a casteller.

“L’inici del confinament va ser difícil a nivell laboral. L’empresa on treballo, que fabrica ferratges i accessoris per a vidre, va fer un ERTE per la falta de demanda. Per sort, després va dissenyar i començar a fabricar suports especials per a les mampares de protecció que ara s’instal·len en tot tipus de serveis d’atenció al públic. Desbordats per la demanda, l’empresa es dedica ara exclusivament a fabricar aquests suports, 12 hores cada dia de la setmana. Vaig començar a treballar moltes hores i molts dies arribava a casa a les 20h, just quan la gent sortia als balcons a aplaudir als sanitaris…em feia gràcia la coincidència, semblava que m’aplaudissin a mi!”

Malgrat els seus desitjos, com a responsable tècnic de la colla, Eloi no considera tornar als assajos fins que la situació sigui segura. Prudent però optimista, ens envia un missatge d’ànim: “superarem aquest moment i tornarem amb més força i ganes! Visca els Castellers de Cerdanyola!”

Eloi Rifà i Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*