Tallers per escoles

Els Martinets, com qualsevol colla castellera, tenim l’objectiu de mantenir i difondre el fet casteller. Una tradició de la nostra cultura que va ser declarada patrimoni de la humanitat l’any 2010. Amb aquest motiu i des de fà uns anys, els Martinets organitzem tallers castellers.

Els realitzem pels carrers de Cerdanyola aprofitant esdeveniments culturals i dies festius, i estan dirigits a públic de totes les edats. Qualsevol de vosaltres pot enfaixar-se i sentir el que és formar part d’una pinya o pujar damunt d’un casteller formant un pilar. Coneixeràs la música i els instruments tradicionals que acompanyen els castells, i podràs descobrir curiositats que potser desconeixes.

També realitzem tallers al nostre local d’assaig o als centres escolars (a l’imatge un taller realitzat a l’escola Collserola), dirigits als alumnes del nostre poble i també a centenars d’alumnes francesos que passen pel nostre local cada any. Després d’una petita introducció teòrica tenen l’oportunitat d’aprendre la tècnica de “pujar” o formar una pinya amb els companys. Descobreixen que fer castells és una activitat d’equip i que la tècnica ès primordial. Aquest divendres estarem a l’escola La Sinia i tornarem a viure una experiència divertida i enriquidora per tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*