Ja sonen les gralles!

Ja sonen les gralles al local dels Martinets. Són la nostra tropa d’avançada, com a les cercaviles, avisant a tothom que la resta de la colla arribarà a poc a poc. Quina alegria tornar a sentir el toc de castells, la polca, la fira… Els nostres músics han tornat amb moltes ganes i ja tornen a sonar com el gran equip que són.

Així ens ho transmet Imma Jornet, la cap de músics de la colla, que ens explica les bones sensacions que ha tingut en aquest retrobament: “la feina d’anys s’ha vist recompensada i ràpidament hem agafat ritme. Estic molt contenta perquè el grup ha superat la pandèmia, no hem perdut músics i han tornat amb molta il·lusió. Aitana està motivada per donar la segona veu a les peces, Marta i Sílvia que acaben de ser mares ja assajen, Carla, Neni que també és cap de pinyes, Sílvia i el petit Lluc.”

Aquesta temporada l’objectiu és consolidar el grup i esperem, com diu Imma, tornar a obrir l’escola de músics a la tardor. (d’esquerra a dreta de la foto, Sílvia i Marta amb la seva petita Lea, la cap Imma i Aitana)

 Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*