Feliç XXI aniversari colla!

Els Martinets vam celebrar dissabte el nostre 21 aniversari. Una diada com aquesta requereix un esforç addicional per als Martinets, una gran organització, a més de la preparació dels nostres castells. Tot amb l’objectiu d’aconseguir un dia ple d’activitats, castells, germanor i festa. I poguer compartir-ho amb el poble, altres entitats i la colla castellera convidada per a l’ocasió, els castellers de Madrid.

Al matí, la canalla de les dos colles anaven d’excursió, els músics assajaven el seu “toc”, l’equip tècnic configurava les pinyes, uns companys preparaven el dinar, els altres la festa de la nit… A la tarda, els Gegants, seguits de la canalla i els músics, encapçalaven la cercavila per St Martí fins a plaça de l’església. Els cerdanyolencs vau poder gaudir d’una actuació rodona, amb “tot descarregat”. Els de Madrid van enlairar un p4, 3d6, 2d6, 3d6a i p4 i els Martinets un p4, 3d7, 4d7, 2d6, 3p4. Ja arribada la nit, començava la celebració! La plaça es va omplir de polca i la batucada engrescava a tothom a seguir el camió de l’Òscar fins al local. Allà, els focs dels Diables, sopar i festa grossa!

Gràcies a tos els que vau gaudir i col·laborar en l’èxit de la diada! Colla de Madrid, companys castellers de Terrassa, Gegants, BATÚCAMELA, Diables, Escola Montserrat, premsa…

Laura Guilabert

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*