Diada de festa major del Roser de Maig

Actuació Roser de Maig – 5d7 al local de la colla

Cerdanyola va celebrar un Roser de Maig passat per aigua, però res atura als Martinets! Sense cercavila ni entrada lluïda a la plaça del poble, com ens hagués agradat compartir amb vosaltres, però amb moltes ganes i il·lusió, vam traslladar la diada al nostre local.

El nostre espai habitual, de sobte, es va fer petit amb tres colles i públic allà dintre. Xerrades, riures, camises noves, salutacions als companys de les altres colles, els nostres padrins Castellers de Barcelona i Castellers de Sant Cugat…Es comença a crear un caliu especial, l’ambient bull. Ens enfaixem, contenint també els nervis, comença l’actuació!

I ara plou, ara no plou, castell aixecat a dins, castell aixecat a fora, vam assolir el nostre objectiu!

Els Martinets vam fer p4, 4d7a, el primer 5d7 de la temporada, de foto i amb moltes estrenes, 3d7a, p5 i dos p4. Barcelona va fer p4, 2d7, 5d7, 3d8 i p5. Sant Cugat dos p4, 3d8, 5d7, 4d7 i p5.

Com diu la dita “al mal temps, bona cara”…i així va ser. Vam poder celebrar l’èxit d’una gran diada, al so de la música i sota un sol brillant!

Els Martinets vam aconseguir una actuació de gran nivell, demostrant que estem a punt per fer un pas més. Ara només ens faltes tú! Un augment de camises a la pinya i aquest salt estarà aprop.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*