Carta del nou cap de colla

Temporada 2020

Aquest any, els castellers de Cerdanyola volem tornar a fer una gran temporada castellera, amb uns objectius clars. Jo m’estreno com a cap de colla amb moltes ganes i il·lusió de poder estar al capdavant d’aquest projecte.

Tinc plena confiança en tots els membres de la colla, des de l’enxaneta fins a l’últim cordó de la pinya, ja que m’han demostrat que, quan es proposen assolir un repte, hi posen totes les seves ganes i esforç per poder-lo aconseguir. La colla compta amb un grup de persones increïbles i capacitades per fer molt bé la seva feina.

Els objectius que ens hem proposat aquest any són principalment quatre. El primer és assolir un 3d8 a final de temporada, encara que només sigui en un dels últims assajos de l’any. El segon objectiu és consolidar tots els nostres castells de 7 per a poder participar al Concur7 (el concurs de castells de Torredembarra) amb moltes garanties de fer-hi un bon paper o, per què no, de guanyar-lo. El tercer és fer créixer la colla amb més camises a plaça i així poder assolir els dos primers objectius amb més facilitat. I l’últim dels objectius, però no menys important, és gaudir al màxim dels castells i aconseguir que tothom es senti a gust i valorat.

Des d’aquí vull fer un crida a tot el poble per a que vingueu a donar-nos un cop de mà per aconseguir aquests nous reptes i poder gaudir entre tots dels castells dels Martinets. Així doncs, sereu molt benvinguts als nostres assajos que fem els dimecres i divendres al vespre al carrer del Remei, 15. Pit i amunt!

 

ELOI RIFÀ

Cap de colla dels Martinets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*