XXè Aniversari

XXè Aniversari

L’èxit del vermut solidari al nostre local, amb Albert Roma d’OPEN ARMS i música de Rizzo, va inaugurar la jornada festiva.

A la tarda, el nostres músics, un grup en augment i cada vegada més consolidat, marcaven el ritme de la cercavila que ens portà a la plaça de l’església. Encapçalant, la nostra canalla, també en augment i veritables protagonistes de la jornada.

La lluïda entrada a plaça amb el tradicional pilar caminat, la càlida acollida dels cerdanyolencs, la companyonia entre les tres colles, la confiança que ens dóna actuar a casa i la Il·lusió de gaudir del nostre aniversari i compartir-ho; tot plegat va fer possible l’èxit de la diada.

La colla Jove de Bcn va fer p4 caminat, 4d7,3d7,2d6 i 2p4 per sota. Els de Cornellà p4 caminat, 4d7,3d7a,3d7,p5. Els Martinets vam fer p4 caminat, 5d7,3d7,4d7,p5 i 2p4.

La plaça es va omplir de ball i música per celebrar-ho! Gralles, tabals i després els companys de BATÚCAMELA que van animar el Correbars cap al nostre local. Allà, el foc dels DIABLES de Cerdanyola van calentar la festa! Barbacoa, música, sorpreses i molts convilatans que ens van acompanyar!

Continuem celebrant i us esperem a la Plaça Abat Oliva el dissabte 27 Oct! XOCOLATA a les 10h i BICICLETADA popular a les 11h.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*