VOLS ENFILAR-TE?

Si coneixes a infants dels que no paren, dels que s’enfilen per tot arreu i gaudeixen fent activitats de grup, coneixes a un potencial casteller. La canalla dels Martinets ha crescut molt i han de passar a noves posicions, uns encara dins del pom i altres ja al tronc del castell.

Vols ser tu la propera anxeneta o acotxadora dels castellers del teu poble? Participar i ser protagonista a les festes majors? Si tens a partir 4 anys aquesta és una oportunitat perfecta, necessitem nous membres a l’equip de canalla.

A més d’enfilar-te als castells, amb nosaltres trobaràs que formar part d’una colla és compartir, aprendre a treballar en equip, respectar les diferències, socialitzar amb persones de totes les edats i sentir-te valorat. Recordeu que la canalla és el tresor d’una colla. La Cap de canalla, Antonella Fdez, i el seu equip s’ocupen de la preparació tècnica i altres activitats més lúdiques que realitzen els infants, tot en un ambient enriquidor on aprendran valors que considerem fonamentals.

Una activitat per a tota la família, gratuïta i enriquidora. Gaudireu! T’esperem DX i DV a les 20h al c/Remei,15

Laura Guilabert