Vivències del confinament (I)

Amb l’arribada de la pandèmia hem vist les nostres vides alterades. Durant les properes setmanes, companys castellers us explicaran les seves vivències i reflexions. Avui és el J.Rodriguez, vicepresident de la colla, qui ens explica la seva experiència:

“Al laboratori d’anàlisis clíniques, on desenvolupo la meva tasca professional, des del principi hem viscut amb intensitat aquesta situació. S’han aplicat protocols estrictes d’actuació i s’han dedicat pràcticament la totalitat dels recursos a combatre la covid-19.

Com a casteller i sanitari, he vist el vulnerables que podem ser i com una cosa invisible als nostres ulls pot canviar la nostra manera de viure, encara que sigui temporalment. Sembla que avancem, però no podem baixar la guàrdia, encara queda camí per recórrer abans de tornar a la normalitat i sobretot abans de veure castells a les places dels pobles. Tot casteller somia tornar als assajos, però com aplicar les mesures de protecció i distanciament a la nostra activitat?

Al meu entendre, només hauríem de tornar a l’activitat castellera quan sigui segur. Tornarem a sentir l’emoció dels castells, però mentrestant, siguem prudents.”

 

Jordi Rodríguez i L.G

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*