Vivències de confinament (III)

La cap de l’equip sanitari dels Martinets, Marta Ortiz, és auxiliar d’infermeria d’una clínica. Avui ens explica com està afectant la pandèmia a la seva vida:

“Amb la covid-19 s’ha viscut un gran canvi, especialment al món sanitari. Han estat mesos molt durs i preocupants. El personal sanitari s’ha sentit desprotegit per la falta de material de seguretat i la preocupació per nosaltres i pels nostres pacients era constant. A la clínica hem viscut dos extrems oposats. Durant el confinament, aterridor i emocionant alhora, veiem com els pacients desapareixien i els pocs que es veien obligats a sortir de casa eren molt agraïts i respectuosos. Actualment estem vivint un altre extrem. El desconfinament també està sent aterridor i esgotador, física i mentalment. El nombre de pacients s’ha triplicat i, per desgràcia, l’agraïment esdevé de vegades en faltes de respecte i impaciència. Però sempre hi ha pacients agraïts i que et recolzen, fent-te recordar perquè ens agrada tant la nostra feina.

Com a castellera, us puc dir que els Martinets som molt conscients de la gravetat d’aquesta malaltia. Volem cuidar a la nostra gran família i als que veniu a recolzar-nos a les actuacions. Per això, ens retrobarem gradualment i esperarem el moment de poder omplir les places amb castells i alegria.”

Marta Ortiz i Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*