Taller Esc. Cerdanyola

Abans d’acabar el curs escolar, la canalla ha fet tot tipus d’activitats extraordinàries i festes a les escoles, com per exemple un taller casteller. Com sabeu, els Martinets fem tallers per apropar la nostra activitat a grans, joves i infants, com a part de la nostra vessant educativa per difondre la cultura castellera.

En aquesta ocasió, us parlem de la nostra visita a l’escola Serraparera. Va ser el dissabte 18 a la tarda, amb motiu de la seva Festa de primavera. L’AFA, l’associació de famílies de l’escola, va contactar amb nosaltres i ens van convidar a participar mitjançant una família que pertany també a la colla. El taller va ser un èxit, molta participació i un públic animadíssim! Dues hores d’entreteniment fent cultura. Vam fer la nostra exhibició de pilars i poms i després, tant la canalla com els adults van gaudir pujant o formant pinya. Per arrodonir la tarda, un pilar de 3 conjunt amb ells, amb una nena de l’escola com enxaneta.

Un plaer Escola Serraparera, fins la propera! Escoles, empreses i entitats podeu contactar amb nosaltres a info@castellersdecerdanyola.cat

Laura Guilabert