SOM CASTELLERES! (1)

Si voleu descobrir el paper de la dona al món casteller i com estan de valorades a la nostra colla, us convidem a llegir, a les nostres xarxes socials, les entrevistes a vuit Martinetes que són un bon exemple.

Com la Marina Oliver, una de les nostres mallorquines, que desconeixia els castells fa tres anys. Ara, de crossa o a l’últim cordó, sempre fa pinya i té la responsabilitat de formar part de l’equip de canalla. “La dona posa seny al món casteller i demostra força i valor en tot el que es proposa. A la colla estem presents a tota l’organització, per a nosaltres res és impossible.”

L’Anna Fdez, novell al 2019, amb molta motivació ha ocupat diferents posicions a la pinya, s’ha estrenat de segona al tronc, ha col·laborat amb la canalla i ara pertany a l’equip de l’àrea social de la colla. “Les castelleres donem visibilització a la dona i aportem la lluita per tot el que queda per aconseguir i la superació per tot el viscut.”

Mònica de la Parte, que acompanyava a la seva filla Carmina als assajos i vuit anys després és una de les nostres crosses més experimentades. Col·labora a la paradeta, a la barra del local i és un pilar de la nostra família. “Amb la dona és possible fer castells de més alçada i amb la nostra decisió ho aconseguim tot, a la nostra colla des d’anxeneta a Cap de colla, som imparables!.”

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*