Roses, castells i més!

Ningú diria, veient el ritme que portem i la quantitat d’activitats que organitzem o en què participem, que els Martinets som menys que abans o que necessitem mans. Això és gràcies al compromís i la il·lusió dels companys que continuem al peu del canó.

El dissabte celebràvem la diada de St Jordi amb la nostra paradeta. A la plaça de la vila, com veieu a la foto, la Sarai i la Mònica lluïen entre roses i llibres.

Diumenge al matí vam participar a la Diada castellera de Sant Jordi a Badia. Els castellers d’Esplugues van descarregar un p4, 3d7, 4d6a, 4d6 i p4 per sota. Els castellers de Sabadell un p4, 5d7, 4d7 i 3d7 i p4. I els Martinets vam descarregar un p4, 3d6, p4, 4d6 net i p4.

I aquesta setmana incrementem l’activitat! Estem preparant la Diada del Roser de maig de diumenge. Assajos durs, crida a excompanys i mentrestant… fem acte de presència, demà divendres a les 19,30h, a l’exposició que ens dedica la biblioteca: Els castellers de Cerdanyola: protagonistes a la nostra biblioteca. Teniu dues setmanes, del 25 d’abril al 7 de maig, per visitar-la, no us la perdeu!!

Ens veiem aquest diumenge a plaça! A les 12h i amb els castellers de BCN i de Sant Cugat.

Laura Guilabert