Roser de Maig 2021

Aquest Roser de Maig també ha sigut diferent, un segon any sense Diada castellera. Però anem avançant, hem pogut sortir tots al carrer i els Martinets hem trobat maneres de viure amb vosaltres les festes del nostre poble.

 Durant aquests dies els comerços locals s’han guarnit amb objectes significatius de les entitats culturals. Ferreteria Torre del Pi, Calçats Grau Gent, Imma i el seu punt, Papereria Carlin, La Papallona, Autoescola Cordelles, gràcies per fer-nos presents! Dissabte al matí la pluja no ens va aturar i vam desplegar, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, un gran foto/cartell a la façana del Museu Ca n’Ortadó. I el dia gran per a nosaltres, el diumenge, vam sortir al carrer vestits de castellers, vam jugar amb vosaltres mitjançant les xarxes a “busca al casteller”, i uns pilars simbòlics (respectant els grups bombolla/família) rememoraven la diada.

Portar de nou la camisa verda ens ha portat molts records, i ens anima a encarar un futur difícil però que sembla més proper. Poc a poc, tornarem! Amunt Martinets!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*