Recordem una gran Diada

Després de tanta espera, l’ambient al món casteller comença a moure’s. Comencem a escalfar els ànims i a preparar el camí de tornada, esperem que no massa llarg, cap a la nostra normalitat.

Ens vénen ara a la ment records que ja semblen llunyans, com la Diada del Roser de Maig del 2019. Va ser un dia especial, una gran diada que vam compartir amb els nostres padrins, els Castellers de BCN, i amb els Minyons de Terrassa.

Vau poder gaudir de grans castells a la plaça Abat Oliba, com la torre de 8 amb folre dels Minyons o el 4d8 dels de BCN. I els Martinets, malgrat els molts canvis a la colla aquella temporada, vam mantenir el nostre nivell #totde7 i vam descarregar uns lluitats 3d7, 4d7, 4d7a i p5.

Vam viure moments molt emocionants, com només tenen les diades a casa: la cercavila, sentir a tot el nostre grup de músics tocant junts, entrar a plaça amb el pilar caminat, la celebració, el dinar de germanor amb les altres colles… i sentir la vostra escalfor! Moments que estem desitjant que tornin.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*