Recordant el CONCUR7 2016

Aquesta setmana, un company de la colla ens recordava una de les experiències més emocionants que hem viscut els Castellers de Cerdanyola en la nostra història. Xavi Berrocal, mà-i-mà de la colla des de fa anys, mitjançant les xarxes socials ens tornava al Concur7 de 2016.


Celebrat a la ciutat de Torredembarra el 25 de setembre, un cap de setmana abans del gran concurs de castells de Tarragona, va esdevindre una jornada inoblidable per als Martinets. La lluita del primer a l’últim segon del nostre castell gran, el 5d7, és un moment memorable per a nosaltres.


Tota la colla apretant i en tensió, des de la pinya a la canalla, i tot el públic animant i patint amb nosaltres… l’esclat d’eufòria al descarregar aquell castell no s’oblida. També vam descarregar un 3d7, un 3d7a i un pilar de 5, en la que va ser la millor actuació de la nostra temporada i que ens va col·locar en la 5a posició del concurs.

Ens havíem treballat un bon regal per celebrar el nostre 18è aniversari! Moments de felicitat compartida que val la pena viure. info@castellersdecerdanyola.cat

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*