PRIMERS ASSAJOS

Els Martinets ja estan engrescats amb els seus assajos. Amb només dues setmanes, quatre dies d’assaig, ja s’han pogut fer moltes proves i estrenar alguna novetat.

Els caps de colla, Juanele Velilla i Gerard Font, aquest any han volgut implementar un assaig de canalla. Dimecres i divendres a les 18,30h, els més petits de la colla fan les seves proves a les espatlleres i practiquen al terra els poms de dalt, els que després coronen els nostres castells.

Després, a les 19,30h, continuem amb l’assaig de pilars, tal com fèiem la temporada passada. Dedicat exclusivament a provar diferents pilars i tecnificar als castellers per fer aquestes construccions tan tècniques i delicades.

A continuació, a les 20,30h, comença l’assaig general. Es tanquen les pinyes i pugen els troncs dels castells… de 2 (torre), de 3, de 4 o fins i tot de 5 castellers per pis!

Els músics, que reben classes de tabal els dilluns i de gralla els dimecres, es reuneixen també divendres a la tarda per fer l’assaig de músics. info@castellersdecerdanyola.cat

Laura Guilabert