Pilar conmemoratiu

Després d’un 2020 molt gris, 2021 ens porta una Festa major plena de celebració. Aquest any, més que mai, Cerdanyola està de festa! Molts dies i activitats de tota mena per sortir al carrer amb amics i família…i per fi, gaudir de la cultura popular!

 El pregó d’aquest any va estar dedicat a les entitats culturals, que tant hem patit les restriccions per la pandèmia. Totes les entitats vam poder cridar el “ja hem tornat!”, en un acte ple d’emoció i simbolisme per a nosaltres.

Vam arrodonir el cap de setmana dissabte al migdia. Els Martinets vam fer la primera aparició pública post-pandèmia. Convidats per la Creu Roja, a qui agraïm l’oportunitat, vam participar en l’acte commemoratiu del seu centenari. Iván, casteller i també treballador de Creu Roja, va ser el segon del pilar commemoratiu que podeu veure a la foto.

 La festa continua i diumenge 14 us esperem a la plaça Abat Oliva, a la mostra d’entitats que conclourà amb la nostra actuació castellera. Estem impacients per retrobar-vos a plaça!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*