Per Reis, Jocs de Castells!

Han arribat els Reis de l’Orient!! I els Martinets, encuriosits per saber què portaven a les seves alforges, hem parlat amb un dels patges reials. Ens ha explicat que aquest any han portat molts llibres, contes, puzles, jocs de taula i on-line de temàtica castellera. Clar que sí, li hem dit, perquè són genials!

Amb L’Oca castellera, vas visitant places i saltant caselles al “toc de castells”. El Nan casteller, un joc de fusta per construir els teus castells, està fet per persones amb discapacitats mentals i dins del projecte de recuperació de boscos catalans. Els Cims, també de construccions. Cap de colla, un joc de cartes. El crack casteller, de preguntes i respostes. Aquests tres són de la marca Castells (de la Coordinadora castellera), amb el que part dels ingressos es destinen al món casteller.

Són alguns exemples de jocs que divulguen aquesta tradició tan nostra i fets íntegrament a Catalunya. I a més, per a totes les edats. Grans i petits podreu desenvolupar i demostrar les vostres habilitats, equilibri, estratègia i coneixements, compartint bones estones.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*