Parla el tresorer

Ara que la pandèmia ens ha deixat, també, el nostre saldo a zero, J.Cadenas, tresorer de la colla, ens explica com funciona la nostra economia:

“Llums, càmera i acció! L’espectacle casteller està preparat, els equips de treball han fet la seva feina i ja podem començar a enlairar castells. Però, com comença un projecte en una associació sense ànim de lucre com la nostra? Amb un pressupost. Cada temporada, els diferents equips (àrea social, canalla, músics, comunicació, tècnica, autobusos…) es reuneixen i defineixen el projecte i el seu cost.

Aquí comença la feina del tresorer. I com es financia una colla castellera? En el cas dels Martinets, depenem de la subvenció que ens atorga l’Ajuntament, un 50% dels nostres ingressos. L’altra meitat prové de tallers que realitzem per a alumnes estrangers, actuacions remunerades, loteries, venda de tiquets en events oberts al poble, productes de la nostra paradeta (samarretes, mocadors…), incloses donacions dels propis castellers. El tresorer fa una previsió d’ingressos i despeses i atorga els fons, prèvia aprovació de la Junta directiva.”

Jose Cadenas i L.G

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*