PALAFOLLS I DIADA

El passat cap de setmana, marcat per la celebració de la Diada de Catalunya, va ser de molta activitat per a la colla dels Martinets.

Començàvem diumenge a la tarda, a la Festa Major de Palafolls. La plaça del poble, la Fòrum Palatiolo, recorda l’origen romà de la ciutat i allà ens trobàvem amb els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva marítima, els Maduixots. Com a curiositat, heu de saber que aquesta colla inclou als municipis de Pineda, Malgrat, Tordera, Calella, Santa Susanna, Palafolls i Blanes.

Els Maduixots van entrar a plaça amb un pilar caminat i després van descarregar un 3d6, 3d6a, 4d6 i p5. Els de Cerdanyola descarregàvem p4, 3d6, p4 i p4. Després, les dues colles vam fer un castell conjunt, de germanor, el 4d6 que veieu a la foto.

Dilluns al matí tornàvem al carrer, en aquesta ocasió per celebrar la Diada de Catalunya. La colla va fer la seva ofrena floral i un pilar d’honor a l’acte institucional celebrat a la Plaça Onze de setembre, tot acompanyat amb l’himne Els segadors interpretat pels nostres músics.

Laura Guilabert