NOUS CAPS DE COLLA

Els Martinets ja hem celebrat l’assemblea ordinària de l’entitat. Com cada any, abans de començar la nova temporada, ens trobem per ratificar els càrrecs tant de la Junta Directiva com de l’equip de tècnica de la colla.

La directiva, encarregada de la gestió de l’entitat, aquest any continua encapçalada per Jordi R. com president, acompanyat de Laura G.(sotspresidenta), María M.(secretaria i logística), Kai K.(tresorer) i Iris B.(tallers i autobusos). S’incorporen M.Àngel A.(àrea social) i els nous caps de colla, Juanele Velilla i Gerard Font.

Els caps de colla encapçalen l’equip de tècnica, encarregat de tot allò referent a la nostra activitat castellera. Amb ells traballaran Neni com a nou cap de pinyes, Laura R. i Anna F. que continuen com a caps de canalla i David J. com a nou cap de novells. Així mateix, continuaran Silvia G. representant als músics i Maria O. a l’equip de sanitat.

Els nous caps de colla han presentat un projecte que pretén motivar el compromís de tots i que la propera setmana us explicarem. Salut i castells!

Laura Guilabert