Martinets novells

La 1a part de la temporada castellera, o 1a volta com diem nosaltres, arriba a la fi. Queden algunes actuacions i activitats abans de vacances que anirem explicant, però ja podem començar a fer balanç.

Per a aquesta temporada post-pandèmia, que prevèiem molt dura per a la colla, vam establir un principal objectiu: augmentar la massa social, el nombre de castellers. Per aquesta raó, valorem més que mai les noves incorporacions i celebrem amb entusiasme l’arribada de nous companys a la família. Els volem agrair el seu esforç i compromís. S’adapten ràpidament i amb les seves cares ens deixen veure que ells també estan contents.

A la foto els veieu: els tabalers Joel(fill de castellers) i David(ja té camisa!), Sara, Göran(nou fotògraf de la colla), Sara(també camisa!), Natalia, Gerard, Paloma, Pol i Anna. Diferents edats i orígens (català, italià, nòrdic, gallec), diferents funcions al castell i a la colla. Ens carregueu les piles i ens doneu força, perquè sense novells les colles no tenen futur, gràcies companys!

Els podreu conèixer diumenge a les 12h al c/ Sant Antoni, barri Banús. Actuació dels Martinets amb els Manyacs de Parets i els castellers d’Esplugues.

Laura Guilabert