Martinets contra la violència masclista

El 25 de Novembre es va celebrar el dia mundial contra la violència vers les dones. Els Martinets vam voler estar presents i posar el nostre granet de sorra en aquesta jornada reindivicativa.

A la foto podeu veure una representació de la colla durant la gravació d’un vídeo que han elaborat les companyes de l’associació de Cerdanyola “LA FIGA REBEL”, a les que donem les gràcies per convidar-nos a participar.

Vam proclamar frases com “opinar per mi també és violència”, “cobrar menys que un home també és violència”, “jutjar-me per la meva vestimenta també és violència”, “no poder caminar tranquil·la també és violència”…frases que intenten arribar a una societat a la que li queda molta feina per fer en termes de igualtat i respecte vers les dones.

Estem al segle XXI, però malauradament encara queden reductes a la nostra ment d’èpoques passades, costums, opinions, valors i maneres que reproduïm, de vegades de manera inconscient o en petits gestos…però que poden desembocar en conductes agressives o delictives greus.

Vigilem el model de societat que ensenyem als nostres joves, parem-nos a pensar, posem el nostre granet de sorra i avancem! Per una societat justa, lliure i de tots, només FENT PINYA ho aconseguirem!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*