L’ofrena dels Martinets

La nostra vida quotidiana comença a funcionar amb relativa normalitat, ateses les limitacions que la fan tan atípica. Però és a la nostra vida social on més ho estem notant, a les festes populars, les celebracions, la cultura! Almenys així ho estem visquent els castellers, ens falta el caliu de la gent.

És per això, que el passat divendres 11 de setembre, un reduït grup de castellers vam estar contents d’agafar la nostra camisa verda i participar en els actes de celebració de la Diada de Catalunya. No podíem faltar a l’ofrena floral al monument de les quatre barres, al que assistim cada any, malgrat aquest cop hagi sigut sense actuació ni el so dels nostres músics.

Havíem de ser pocs, però representàvem a molts, a tota la colla dels Martinets. A la foto ens veieu: Jordi Rodríguez, vicepresident de la colla (a l’esquerra de la foto); Eloi Rifà, cap de colla (al centre) i la família Viu Guilabert, representant a la canalla, els músics i la pinya de la colla.

Una celebració reduïda però sentida. Esperem amb enyorança el moment de treure moltes més camises verdes als carrers de Cerdanyola.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*