La tornada ha començat!

L’última setmana d’abril una notícia molt esperada corria com la pòlvora entre els castellers, la Coordinadora Castellera ens donava llum verda a les colles per començar parcialment l’activitat. La CCCC ja té el vistiplau del Departament de Cultura i el Procicat a la particular desescalada del món casteller.

 

Dins el marc del Pla de represa de la Cultura Popular, anul·lat a la tardor per l’empitjorament de la situació, la Direcció científica i medica de la CCCC i el seu grup de treball covid-19 van elaborar el document Recomanacions per tornar a l’activitat castellera. Les colles ja disposem de la versió actualitzada d’aquest document, fet per experts en epidemiologia, virologia, infectologia, medicina, biologia, pediatria i infermeria. El document indica que es poden organitzar assajos de grups bombolla, amb un màxim de 20 persones de les quals s’haurà de portar un registre, en trobades de màxim una hora a l’aire lliure o llocs ben ventilats.

Algunes colles ja han començat a treballar amb la canalla i altres, com nosaltres, hem començat els assajos amb els músics. La tornada, prudent i gradual, ja ha començat!

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*