La fotografia castellera

El món casteller dóna imatges úniques, belles, plàstiques i que emocionen. Molts fotògrafs intenten captar els moments màgics que es produeixen abans, durant i després de la construcció d’un castell.

Tradicionalment només es veien fotografies de les construccions senceres, però actualment podem gaudir dels diferents punts de vista de cada fotògraf. Les pinyes, el tronc, els músics, mans, cares… Fetes des de dalt o des de baix, fotos del detall, primers plans… Imatges que reflecteixen la part bonica i també la més dura de la nostra activitat. De l’esforç, del patiment, de l’emoció, de l’alegria i l’entusiasme.

Molts d’aquests fotògrafs també són castellers i d’altres no. Són fotoperiodistes, aficionats, professionals, artistes. Podeu veure els seus blocs i perfils a les xarxes, publiquen llibres i a la premsa de tot el món, exposen a galeries d’art i fins i tot guanyen premis internacionals. Tots coincideixen que la nostra és una activitat que transmet moltes emocions i amb molt valor fotogràfic, i així és!

Podeu veure les fotografies dels Martinets a Facebook, com la de dalt. Fotos fetes per companys de la colla i també per membres d’AFOCER, per exemple, que ens van fer un gran seguiment el 2018.

Laura Guilabert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*